Registreer nu voor 29 euro de goedkoopste handicapregistratie van Nederland de plek voor registratie van uw handicap

Wij hebben de goedkoopste handicapregistratie van Nederland! Geen inschrijf en administratie kosten die er niet zijn en u kunt per maand opzeggen.

Onze online golfvereniging is aangesloten bij de NGF met het nummer 769 onder de naam Golf Stichting MGV. Zodra u zich aanmeldt vragen wij meteen de handicapregistratie aan en ontvangt u binnen een uur uw nieuwe NGF nummer. Ook hebben wij een online software systeem waar u zelf uw gelopen Q kaarten kunt invoeren. Ook houd het systeem uw spelstatistieken bij en nog veel meer...

Hoe kan de handicapregistratie goedkoper zijn dan bij andere aanbieders?

Wij zijn helemaal ingericht op internet en proberen het golfen goedkoop en toegankelijk te maken voor iedereen. Wij zijn van mening dat de handicap registratie kosten laag moeten blijven. Heel veel aanbieders rekenen kosten die er helemaal niet zijn. Ook bieden wij 7 dagen in de week online service en zijn wij altijd bereikbaar. Heeft u geen zin om uw q kaarten in te voeren dan doen we dat voor u.

Wat houdt de NGF Handicapregistratie in?

  • U kunt online gelopen Q kaarten invoeren.
  • Direct een NGF handicap pas waar u wereldwijd mee kunt spelen.
  • Inlog van ons online handicapsysteem.
  • Gratis Golfjournaal.
  • Gratis WA golfverzekering.
  • Greenfee kortingen.
  • Deelname golftoernooien.

Hoe kan ik me aanmelden voor handicap registratie?

U kunt zich aanmelden door op de onderstaande link te drukken. U kunt dan meteen uw gegevens invoeren wij nemen dan direct contact met u op en wisselen dan uit met de NGF. Binnen een uur hebben wij het nieuwe ngf nummer binnen en sturen dan ook de inlog van ons handicap systeem. U kunt dan direct de gelopen q kaarten invoeren. Duurt meestal 2 tot 3 weken voordat wij de passen binnen hebben van de ngf. Zodra de pas binnen is sturen wij deze naar u toen.

Heeft u vragen dan kunt u ons bellen op 030 3200161 of direct contact via de live chat.

 

Aanmelden goedkoopste handicapregistratie >>